Medlemsfordele

Danmarks Mikrobiologiske Selskab er en forening for alle der interesserer sig for og/eller beskæftiger sig med mikrobiologi. Med et medlemskab af DMS følger en række fordele.

FEMS: DMS er medlem af FEMS (Federation of European Microbiological Societies). DMS medlemmer bliver derfor automatisk også medlemmer af FEMS med følgende medlemsfordele.

  • Deltagelse i FEMS møder til en reduceret pris
  • 25% rabat på bøger fra Oxford University Press
  • Mulighed for at søge FEMS legater.

Medlemsmails: Medlemmer af DMS får tilsendt mails med information mikrobiologiske arrangementer, der foregår både nationalt og internationalt. Det kan eksempelvis dreje sig om konferencer, foredrag og ph.d. forsvar. Via medlemsmails fra DMS kan man derfor holde sig opdateret om kommende mikrobiologiske arrangementer. Medlemmer af DMS kan også gøre andre medlemmer opmærksomme på et arrangement ved at sende en e-mail med de relevante oplysninger til info [at] dmselskab.dk.

DMS Kongres: DMS arrangerer hvert år en en kongres, hvor der inviteres foredragsholdere fra både ind og udland, og samtidig udvælges der også foredrag og posterpræsentationer blandt abstracts indsendt af foreningens medlemmer. Til kongressen kan deltagerne blive opdateret om den nyeste viden indenfor forskellige mikrobiologiske områder. Samtidig er kongressen også en oplagt mulighed for at mødes med andre mikrobiologer og udveksle erfaringer. Læs mere om kongressen her!

Generalforsamling: DMS afholder generalforsamling en gang om året i forbindelse med et andet mikrobiologisk arrangement. Som medlem af DMS kan man deltage i både generalforsamlingen og i det mikrobiologiske møde, som generalforsamlingen kobles sammen med.

Arrangementer i samarbejde med DM: DMS er en del af Dansk Magisterforenings faglige forum. På sigt kommer der til at foregå forskellige arrangementer i det faglige forum som medlemmer af DMS kan deltage i. DMS medlemmer skal ikke være medlem af Dansk Magisterforening for at kunne deltage i møderne.

DMS rejselegat: DMS uddeler to gange om året et rejselegat i legatportioner på 5000 kr. Rejselegaterne kan søges af bachelor og kandidatstuderende der er medlemmer af DMS. Læs mere her!