Om DMS Kongres

Hvert år i november afholder DMS en kongres. Til kongressen inviteres både danske og udenlandske forskere, der har skabt spændende resultater indenfor forskellige mikrobiologiske områder. Samtidig udvælges der blandt indsendte abstracts fra forenings medlemmer også posterpræsentationer og korte mundtlige præsentationer. Programmet er inddelt i en række parallelle sessioner, der repræsenterer forskellige mikrobiologiske interesseområder.

DMS kongressen er en rigtig god mulighed for at møde forskere, udveksle ideer og blive opdateret om den nyeste viden indenfor forskellige mikrobiologiske områder. I pauserne mellem sessionerne er der mulighed for at besøge udstillingsstande, hvor forskellige firmaer fremviser det nyeste laboratorieudstyr.


Egtved_Pakhus.jpg

Venue

DMS Kongressen 2019 afholdes den 11. november i Eigtveds Pakhus i København. 

Eigtveds Packhus ligger 6 km fra Københavns Lufthavn og det tager ca. 20-25 minutter med taxa. 

Adressen: 

Eigtveds Pakhus
Strandgade 25G
1401 København

Offentlig transport 

Eigtveds Pakhus ligger tæt på Christianshavn Metro. Metroen er i drift hver dag, både om dagen og om natten. Der er 2-4 minutter mellem hvert tog i myldretiden og 3-6 minutter uden for myldretid og i weekenderne. 

Der er også muligt at tage en bus til Christians Station fra enten Dragør, Nordhavn, Refshaleøen eller Kastrup metrostation . Læs mere om busserne i København her.   

Når man bruger den offentlige transport i København, skal hver af familiemedlemmer have en gyldig billet. Du kan læse mere om de forskellige billettyper og deres priser her.   

Læs alt om det offentlige transport i København her